Valoarea unui blog stă în zâmbetele celui care citeşte

Am fost în America

…..de 2 ori şi de fiecare dată dupa un uragan.

Prima oară a fost Katrina şi apoi Sandy.

Un cârcotaş ar zice că viitorul uragan ar putea purta plin de demnitate  numele de Ioana. Ca doar ştiti cu toti de ce se zice că uraganele au în general nume de femei 🙂

Sau un alt cârcotaş plin de întelepciune ar zice că prietenii mei americani vor şti, cu sigurantă, când va fi urmatorul uragan.

Eu am simţit doar că am făcut parte dintr-un nou început după un dezastru şi care mi-a oferit un bagaj mai consistent şi  o înţelepciune asimilată, nu doar răsfoită.

Dupa ambele uragane am întâlnit figuri care mi-au trezit fluturaşii din amorţire, care au născut sentimente despre care doar citisem până atunci.

Frica în acea perioadă  este mai intensă, greu de ascuns, reprimat si mascat. Capată diverse forme, se traduce prin simptome care mai de care mai greu de trecut cu vederea.

Si pentru ca nu ştiu cum să gestionez aceste stări în general, am simţit că este un moment bun pentru a exersa iertarea, ca mijloc de eliberare şi vindecare, acceptarea a ceea ce este, detaşarea , pentru a putea cunoaşte cine sunt.

Asadar, dragii mei, trag eu concluzia valoroasă nu ar fi  putin pueril să mă sperii de o marţi 13, într-o zi friguroasă de noiembrie dupa 2 uragane?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: